Electro World logo

Electro World ondernemer worden?

U heeft al een winkel in consumentenelektronica of heeft er een op het oog?

In beide situaties is de vraag hoe u verder wilt gaan. In de dynamische markt waarin u werkt (of wilt gaan werken) is een sterke steun in de rug geen overbodige luxe. Maar dan wel van een betrouwbare organisatie die weet wat u nodig heeft en die uw eigen ondernemerschap stimuleert. En dat is precies hoe franchisers Electro World ervaren.

Wie is de Electro World ondernemer?

Als Electro World ondernemer heeft u heel veel passie voor techniek. U loopt zeg maar weg met alles wat een stekker heeft, en wil daarmee het verschil maken in het leven van uw klant. Voor de beste oplossing gaat u daarbij tot het uiterste. En niet in de laatste plaats wilt u altijd het beste uit uzelf halen. Een ambitieus type! Electro World winkels verkopen eigenlijk niet zozeer producten, maar oplossingen op maat, helemaal van nu, en afgestemd op de situatie van de klant.

Deelnemen aan een groter geheel

Electro World is één van de drie winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels is deze organisatie in Nederland de grootste franchiseorganisatie binnen de elektronicamarkt. United Retail is aangesloten bij de internationale organisatie Euronics. Met ruim 10.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit Europa's grootse inkooporganisatie.

Wat betekent dit voor u?

Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en -prijzen, centraal betalingsverkeer, optimale factuur-, bonus- en premiecontrole, commerciële analyses en bedrijfseconomisch advies, sterke centrale marketing en ondersteuning in lokale marketing, een sterke website met ruimte voor u als ondernemer, on- en offline trainingen en opleidingen voor u en uw medewerkers en nog veel meer.

Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?

Met een simpel telefoontje regelt u snel een eerste afspraak: 035-3032558. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: sales@retail.nl.