Witgoed Specialist logo

Witgoed specialist ondernemer worden?

U heeft al een winkel in de witgoedbranche of heeft er een op het oog?

In beide situaties is de vraag hoe u verder wilt gaan. In de dynamische markt waarin u werkt (of wilt gaan werken) is een sterke steun in de rug geen overbodige luxe. Maar dan wel van een betrouwbare organisatie die weet wat u nodig heeft en die uw eigen ondernemerschap stimuleert. En dat is precies hoe franchisers Witgoed Specialist ervaren.

Wie is de Witgoed specialist?

Als Witgoed specialist gelooft u in een zorgeloos huishouden. U hanteert een persoonlijke benadering, vakkennis en expertise om altijd de meest passende oplossing te bieden aan uw klant. U bent op de hoogte van innovaties en nieuwe technieken om uw klant optimaal te adviseren en van dienst te zijn met de juiste apparatuur binnen hun huishouden en leefstijl.

Witgoed specialist ondernemers zijn betrokken, zelfstandige ondernemers. Zij bieden vergaande service, reparatie en advies. Het zijn lokale specialisten die handelen op basis van kennis en vertrouwen.

Deelnemen aan een groter geheel

Witgoed specialist is één van de drie winkelformules van United Retail. Met ruim 320 winkels is deze organisatie in Nederland de grootste franchiseorganisatie binnen de elektronicamarkt. United Retail is aangesloten bij de internationale organisatie Euronics. Met in totaal ruim 10.000 aangesloten winkels in ruim 35 landen is dit Europa's grootse inkooporganisatie.

Wat betekent dit voor u?

Onder andere: grootschalig inkoopvoordeel, optimale inkoopcondities en -prijzen, centraal betalingsverkeer, optimale factuur-, bonus- en premiecontrole, commerciële analyses en bedrijfseconomisch advies, sterke centrale marketing en ondersteuning in lokale marketing, een sterke website met ruimte voor u als ondernemer, on- en offline trainingen en opleidingen voor u en uw medewerkers en nog veel meer.

Spreekt deze uitdaging u aan en wilt u meer informatie?

Met een simpel telefoontje regelt u snel een eerste afspraak: 035-3032558. Ook kunt u ons bereiken via e-mail: sales@retail.nl.